Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester City vil sælge Raheem Sterling for at kunne købe Erling Haaland og Jack Grealish, mens Chelsea er parat til at tage kampen op med FC Barcelona.

Article image

I Manchester City er man villig til at sælge Raheem Sterling, når sommerens transfervindue åbner. Dette salg skal hjælpe med at finansiere købet af Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland og Aston Villa-midtbanespilleren Jack Grealish. (Football Insider)

Chelsea tager kampen op med FC Barcelona om Juventus’ franske midtbanespiller Adrien Rabiot, som til sommer kan købes for 145 millioner kroner. (Calciomercato)

Både West Ham, AC Milan og Wolfsburg holder et vågent øje med den 19-årige Le Havre-angriber Josue Casimir. (Foot Mercato)

Newcastle United kan tænkes at prioritere et køb af Huddersfield-midtbanespilleren Lewis O’Brien, fordi den 22-årige englænder utvivlsomt er billigere end Arsenal-midtbanespilleren Joe Willock, som i øjeblikket er udlejet til Newcastle United. (Sun)

Newcastle United forsøger i øjeblikket at slå Celtic i kapløbet om Crystal Palace-midtbanespilleren James McCarthy. (Teamtalk)

Aston Villa prioriterer at hente en ny midterforsvarer til klubben, når sommerens transfervindue åbner, fordi ”The Lions” har planer om at give defensiven en overhaling. Aston Villa håber i den forbindelse på at kunne afsætte den belgiske forsvarsspiller Björn Engels. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik