Fodbold nyheder

Valencia vil forlænge med anfører inden EM - spilleren vil vente

Af Christian Bang Jensen

Spanske Valencia vil forlænge aftalen med anfører Jose Gaya inden han drager med den spanske EM-trup, men backen vil vendte til efter slutrunden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Valencia står overfor et stort problem, som klubben gerne vil have løst inden sæsonens afslutning.

Klubbens anfører, Jose Gaya, kan blive et varmt emne i det kommende transfervindue, hvor flere store klubber har øjnene rettet mod den 26-årige venstre back, der formentlig kommer til at spille en rolle på det spanske landshold ved sommerens EM-slutrunde. Derfor vil ”Los Che” gerne tilbyde anføreren en ny kontrakt, men spilleren selv vil gerne vente med en mulig forlængelse til efter EM-slutrunden. Det skriver den spanske avis AS fredag.

Jose Gaya, der er kommet op igennem Valencias stærke akademi, har flere gange bevist sin kærlighed til klubben. Han har tidligere afvist store økonomiske tilbud fra nogle af Europas største klubber for istedet at blive i Valencia i hele sin karriere. Senest eksemplificeret sidste sommer, da han, på trods af stor uro og udrensning af klublegender som Dani Parejo, valgte at blive for at hjælpe Valencia i en meget svær tid.

Men netop den svære tid har kostet kræfter hos Jose Gaya, og med fortsat usikkerhed om klubbens projekt og fremtidsplaner, kan denne sommer være tiden, hvor klubmanden vil videre i sin karriere. Ifølge AS vil spillerens agent mødes med præsident Anil Murthy for at få klarhed over, hvor projekt Valencia skal hen og hvordan. Hvis ikke spilleren kan se en lysere fremtid, er det formentlig tid til et skifte.

Valencia står overfor endnu et transfervindue, hvor der skal sælges spillere for at redde en skræntende økonomi, og med en meget ung trup er anføreren en af de spillere, der kan skaffe mange penge i den tomme klubkasse. Blandt interesserede klubber er de to store spanske klubber FC Barcelona og Atlético Madrid.

Jose Gaya har kontrakt med Valencia til sommeren 2023.

Mere om José Gayá

Mere om Valencia

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik