Fodbold nyheder

Tottenham har fundet sin førsteprioritet til managerposten

Af Jonathan Kjær Troelsen

Flere navne har været i spil til at overtage managersædet i Tottenham, efter Jose Mourinhos for nylige fyring.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester-manager Brendan Rodgers er Tottenhams førsteprioritet til jobbet som ny manager i klubben. Det er det engelske medie 90min.com, som skriver, at nordireren står først på ønskesedlen i Tottenham, og klubben viste allerede interesse for Rodgers tilbage i marts måned, hvor Mourinho ikke var fyret endnu.

Tottenham vil tilbyde Rodgers en årsløn på omkring 130 millioner kroner, og det er i samme størrelsesorden, som Mourinho tjente i klubben.

Ifølge 90min.com har flere kilder bekræftet, at den tidligere Chelsea- og Juventus-træner Maurizio Sarri har indgivet en ansøgning til det ledige managerjob. Derudover skulle Julian Nagelsmann, Nuno Espirito Santo og Steven Gerrard også være navne, som klubben har som mulige emner.

Men Brendan Rodgers er drømmemanageren for Tottenham, og Rodgers nuværende klub, Leicester, ved, at nordireren er i høj kurs. Derfor er Leicester klar til at overgå Tottenhams lønpakke, så det kun vil være Manchester Citys Pep Guardiola, der får en højere managerløn i Premier League.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik