Fodbold nyheder

Tysk legende om ledigt Tottenham-sæde:
I livet er alting muligt

Af Jonathan Kjær Troelsen

Tottenham skal på managerjagt, og i den forbindelse er et velkendt tysk navn blevet nævnt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hvem skal være den nye Tottenham-manager? Det er stadig uvist, men et bud kunne være den tidligere tyske fodboldspiller Jürgen Klinsmann. Den 56-årige tysker var i sin periode som aktiv spiller i en halvanden-årig periode i klubben over to omgange, og måske bliver det til en tredje omgang - nu som manager.

- Alting i livet er muligt. Jeg troede aldrig, jeg skulle stå i spidsen for Tyskland ved et VM. Jeg troede aldrig, jeg skulle være landstræner for USA i seks år eller i Bayern München. Vi må se om et par måneder, hvem der er den nye Tottenham-manager, siger Jürgen Klinsmann til ESPN.

Tyskeren har været ledigt på markedet, siden han i februar 2020 blev fyret som træner for Hertha Berlin. Tidligere har han blandt andet stået i spidsen for Tyskland, USA og Bayern München.

Under sin aktive karriere nåede den dengang farlige angriber at repræsentere flere storklubber såsom Bayern München, Inter og Tottenham mens han også nød succes med landsholdet. Klinsmann vandt VM med Vesttyskland i 1990, mens han også vandt EM i 1996 med et samlet Tyskland.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik