Fodbold nyheder

Intern konflikt i Chelsea efter Super League-fadæse:
Én person er Abramovich rasende på

Af Oscar A. Olesen

Roman Abramovich er alt andet end tilfreds med Chelseas formand, Bruce Buck, som ifølge russeren har været fortaler for Super League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hundredvis af Chelsea-fans protesterede i flere timer før tirsdagens aftenkamp mod Brighton i Premier League, og undervejs begyndte rygterne fra medierne så småt at lyde, at Chelsea som det første hold faktisk havde trukket sig fra Super League-projektet. Rygterne blev til officielle nyheder onsdag morgen, hvorefter først Manchester City og resten af Premier Leagues top seks-klubber fulgte trop.

Det meste af skylden for Super League-deltagelsen er faldet på samtlige af klubbens ejere, hvor tusinder af fans i mellem tiden har demonstreret mod deres egne hjerteklubber. Senest har Ed Woodward trukket sig fra sin post som administrerende direktør i Manchester United.

Hos Chelsea er meldingen dog anderledes, idet den russiske Chelsea-ejer Roman Abramovich efter sigende ikke har haft den store involvering i Super League. I stedet skulle det være Chelsea-formanden, Bruce Buck, der har været Chelseas faste mand på projektet. Abramovich er angiveligt blevet rasende på Buck over, at han har været ved at ’nedrive’ den klub, som han har brugt så mange år på at bygge et stærkt bånd til, og frygter nu, at båndet til Chelsea-tilhængerne vil smuldre. Roman Abramovich tog altså fejl, da han valgte at stole på Bruce Buck og hans vurderinger af, hvad der var bedst for ”The Blues” fra London.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik