FC Nordsjælland - Brøndby

Danmark: Superligaen
FC Nordsjælland
Right to Dream ParkFuld tid0-3
Brøndby M. Uhre (21), A. Pavlović (86), L. Christensen (89)
LineupReferat

Brøndby sparkede sig helt tilbage i mesterskabskampen

Af Daniel Jensen

Brøndby IF skulle forsøge at spille sig helt ind i mesterskabskampen igen, da de her til aften var rejst til Right to Dream Park for at møde FC Nordsjælland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brøndby smed i sidste uge vigtige point, da de kun spillede uafgjort med AGF, og tre point var derfor utrolig vigtige for at komme helt op på siden af FC Midtjylland igen. Det var også gæsterne der kom foran efter 20 minutter.

Anis Ben Slimane tog en god tur i højre side, hvor han fik sat sin direkte modstander. Herefter fik han slået bolden direkte ind på Simon Hedlund, hvorefter bolden ramte Mikael Uhres hæl, og så stod der 1-0 til Brøndby. Det var i øvrigt Uhres scoring nummer 15 i denne sæson.

FC Nordsjælland kunne slet ikke få deres spil til at fungere, og det var meget begrænset, hvad de kom frem til. Fem minutter før tid fik de dog spillet sig frem til en god mulighed, da Magnus Kofoed med en glimrende vending kom frem til en forholdsvis fri afslutning i feltet, men anføreren afsluttede lige på Marvin Schwabe i Brøndby-målet.

Brøndby kunne derfor gå til pause med en 1-0 i ryggen.

Kun fem minutter inde brændte det på i hjemmeholdet ende igen. Uhre forsøgte at fordoble sin måltotal i dagens kamp, men afleveringen fra Hedlund blev lige en tand for spids, og så måtte han se sin hårde afslutning prale af på stolpen.

Uhre skulle få endnu en chance for at fordoble Brøndby-føringen, da han blev spillet fri af Hedlund i feltet, men den ellers normalt skarpe angriber, var alt for ubeslutsom i situationen, og hans forsøg på et lob blev reddet af Peter Vindahl i hjemmeholdets mål.

Lasse Vigen fik også muligheden for at lukke kampen et kvarter før tid, men i en en-mod-tre-situationen formåede midtbanespilleren at afslutte lige på forsvarsspilleren foran ham. Fem minutter før tid faldt afgørelsen dog.

Simon Hedlund lagde bolden på tværs til Andrija Pavlovic, der med en god skudfinte fik sat tre FC Nordsjælland-spillere, og efterfølgende køligt afsluttede modsat af sig selv i det korte hjørne og scorede til 2-0.

3-0 blev det også få minutter senere. Pavlovic holdt godt i bolden, og så sendte han Oskar Fallenius i dybden. Her var det intet problem for den unge svensker at finde en helt fri Vigen i den bagerste del af feltet, og denne gang sparkede han bolden i mål.

Brøndby er med sejren kun et point efter FC Midtjylland, der i morgen tager imod FC København på MCH Arena. FC Nordsjælland taber derimod terræn til AGF på fjerdepladsen, der giver adgang til playoff-kampen om Europa Conference League.

FC Nordsjælland
(3-5-2)
1Peter Vindahl-Jensen
2Mads Thychosen
3Ulrik Jenssen
25Ivan Mesík
23Oliver Villadsen ↩71
45Tochi Chukwuani ↩81
6Jacob Christensen
8Magnus Andersen (C) ↩90
27Daniel Svensson ↩71
22Victor Jensen ↩71
10Kamal Deen Sulemana
Bænk
30Martin Vantruba
17 ↪81
34Martin Frese ↪71
39
32 ↪71
37Ibrahim Sadiq ↪71
42Oliver Antman ↪90
Brøndby
(3-4-1-2)
1Marvin Schwäbe
6Hjörtur Hermannsson
5Andreas Maxsø (C)
3Anthony Jung
17Andreas Bruus
19Morten Frendrup ↩90
22Josip Radošević
14Kevin Mensah ↩90
25Anis Ben Slimane ↩69
11Mikael Uhre ↩69
27Simon Hedlund ↩87
Bænk
30Mads Hermansen
9Andrija Pavlović ↪69
20Oskar Fallenius ↪87
4Sigurd Rosted
12Michael Lumb ↪90
7Rezan Corlu ↪90
21Lasse Christensen ↪69

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik