Asbjørn Steffensen

Chancefattig nullert mellem Chelsea og Brighton

Dramaet udspillede sig ikke på banen i aftenens Premier League-kamp, hvor Super League stjal fokus.
Inden aftenens Premier League-kamp mellem Chelsea og Brighton havde hjemmeholdets fans blokeret adgangen for deres eget holds spillerbus i protest mod at klubben havde sagt ja til at være med i den meget omdiskuterede Super League. Hændelsen forsinkede kampstart med 15 minutter.

Danske Andreas Christensen var at finde blandt Chelseas 11 startere for første gang i tre kampe.

De to hold havde tydeligvis haft en noget anderledes optakt til kampen, og det kunne mærkes under de 90 minutter.

Første halvlegs største chance tilfaldt Chelseas Kai Havert efter 21 minutter, da tyskeren fra en fri placering i feltet ikke formåede at skyde forbi Brightons målmand Robert Sanches.

Anden halvleg mindende meget om de første 45 minutter. Til sidst i kampen pressede udeholdet dog på, og fik nogle store chancer for at score - blandt andet et skud på stolpen fra Danny Welbeck.

I dommerens overtid modtog Brightons Ben White sit andet gule kort og dermed en udvisning, da han stoppede et kontraangreb.

Kampen endte 0-0 i en chancefattig og til tider kedelig kamp, der aldrig blev noget festfyrværkeri. Dramaet skete udenfor banen med den fortsatte diskussion om Super League og de hold, der er med i den private turnering.