Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Henrik Varbøl Andersen

Mourinho er under pres i Spurs, og Pogba forlanger en stor ugeløn. Det og meget mere i søndagens rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinho bliver formentlig arbejdsløs efter denne sæson, hvis ikke det lykkedes Tottenham at kvalificere sig til Champions League. (Football London)

Paul Pogba forlanger en ugeløn på 4,3 millioner for at underskrive en ny kontrakt med Manchester United. Samme lønkrav har han stillet til Real Madrid, Paris Saint-Germain og Juventus, hvis de skulle have interesse i at hente ham. (Star on Sunday)

Chelsea og Manchester United er i skarp konkurrence om at hente Raphael Varane fra Real Madrid. (Bild-journalist Christian Falk på Twitter)

Wolverhampton vil af med Adama Traore efter denne sæson for at få penge til indkøb af nye spillere. (Football Insider)

Tottenham kigger på den brasilianske højre-back Emerson, som lige nu er på leje i Real Betis fra Barcelona. (Mundo Deportivo)

Den engelske angriber Tammy Abraham går en usikker Chelsea-fremtid i møde, da han var siet fra kamp-truppen til FA-Cup semifinalen mod Manchester City. (Mail on Sunday)

Aston Villa og Crystal Palace er begge interesserede i Ruben Loftus-Cheek. Chelsea-spilleren er på leje hos Fulham i denne sæson. (TeamTalk)

Leeds United vil hente Ajax venstre-back Nicolas Tagliafico. (Sunday Mirror)

På ønskelisten i Leeds er også Rangers-spilleren Ryan Kent, som Leeds to gange tidligere har forsøgt at hente til klubben. (Sun on Sunday)

West Ham vil forstærke sig med den 18-årige Sparta Prag-angriber Adam Hlozek. (90min)

Steve Bruce ville elske hvis han kunne beholde den 21-årige Arsenal-spiller Joe Willock i Newcastle. Arsenal-spilleren er på en lejeaftale denne sæson i det nordengelske. (Metro)

Manchester United er forrest i kampen om Pape Sarr´s underskrift. Metz-spilleren på blot 18 år er jagtet af flere europæiske topklubber. (Sun on Sunday)

Norwich-playmakeren Emiliano Buendia havde ifølge ham selv muligheden for at forlade Norwich i januar, men han valgte at blive for at sikre klubbens tilbagevenden til Premier League. (Metro)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik