Fodbold nyheder

Chok:
Bayern-træner vil stoppe

Af Daniel Jensen

Bayern München røg ud af Champions League, og nu har cheftræneren annonceret, at han stopper til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har netop slået Wolfsburg med 3-2 på udebane, men det er ikke det, som har stjålet overskrifterne i det tyske. Kort efter kampen annoncerede klubbens tyske cheftræner, Hans-Dieter Flick, at han vil stoppe som cheftræner i klubben til sommer. Det fortalte han allerede klubbens ledelse efter nederlaget til Paris Saint-Germain i Champions League. Ifølge tyske Sky Sports skulle Flick have udtalt følgende:

- Jeg har i dag fortalt holdet, at jeg efter nederlaget til PSG informerede ledelsen om, at jeg gerne vil ud af min kontrakt efter denne sæson.

Flick overtog roret hos de tyske giganter, efter den tidligere cheftræner Niko Kovac blev fyret. Her gjorde tyskeren det så godt, at hans status som midlertidig blev gjort permanent. Han har stået i spidsen for holdet i lige knap to sæsoner, og han har vundet alt, der kan vindes. Hans trofæskab indeholder et styks Champions League, et tysk mesterskab, en tysk pokaltitel, den tyske supercup, den europæiske supercup samt VM for klubhold.

Siden det blev offentliggjort, at Joachim Löw stopper som tysk landstræner efter sommerens EM-slutrunde, har tyske medier udpeget netop Hans-Dieter Flick som favorit til jobbet. Han har tidligere arbejdet for det tyske fodboldforbund, DFB.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik