Fodbold nyheder

Haaland-autografer på gule og røde kort

Af Daniel Fisker

En assisterende dommer i kampen mellem Manchester City og Borussia Dortmund så sit snit til at bede Erling Haaland om en autograf.

Article image
Ritzau-Scanpix

Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland har så meget vind i sejlene, at selv dommerne ikke kan dy sig for at jage autografer. Det var i hvert fald tilfældet, da tirsdagens Champions League-brag mellem Mancehster City og ”Die Borussen” var fløjtet af.

Den assisterende dommer Octavian Sovre jagtede Haaland ned i spillertunnellen, fordi han var interesseret i den norske målmaskines autograf. Den fik han efter sigende på det gule og det røde kort, han hev op af sin brystlomme. Reaktionerne på autografjagten er forskellige i kølvandet på tirsdagens Champions League-opgør.

- Det bør man ikke gøre, udtaler BT Sport-eksperten Owen Hargreaves ifølge det britiske medie.

- Dommerne havde et job at udføre og en svær første halvleg. De begik mange fejl. Man har lov til at være fan, men det (at spørge om autografer, red.) kan man ikke tillade sig at gøre foran andre spillere. Det ser ikke korrekt ud.

Manchester City-manageren Pep Guardiola tog dog situationen mere roligt, selvom han aldrig havde set noget lignende. ”The Citizens”-manageren mener tværtimod, at dommerteamet gjorde et godt stykke arbejde i og efter kampen.

- Måske er han fan af Haaland, udtaler Pep Guardiola ifølge BBC.

- Måske var det til hans søn eller datter. Jeg har aldrig set noget lignende før, men dommeren og linjedommerne opførte sig korrekt. De gjorde et godt stykke arbejde – sådan er det.

De velspillende gæster fra Dortmund gav Manchester City kamp til stregen, men ”The Citizens” snød tyskerne på målstregen. Borussia Dortmund skal derfor forsøge at revanchere et 1-2-nederlag, når returkampen på Signal Iduna Park sparkes i gang den 14. april.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik