Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Kylian Mbappé manifesterer sin suverænitet med ny rekord

Den blot 22-årige franskmand beviste igen, hvorfor han er en verdensklasseangriber, da han søndag aften slog endnu en målrekord i den franske Ligue 1.
Søndag aften tog Paris Saint-Germain til Lyon i den franske Ligue 1, hvor Kylian Mbappé skulle gøre sig særligt bemærket ved at score to mål. Dette var akkurat nok for den unge stjerneangriber til at indtage rekorden som den yngste spiller nogensinde til at score 100 mål i Ligue 1.

Milepælen er blot én af flere rekorder, som franskmanden har sat på det seneste. Hovedpersonen understreger selv, at han først lige er startet på at slå rekorder:

- Jeg er kun lige begyndt. Jeg har mange år foran mig til kunne forbedre og perfektionere mit spil, så det kun kan blive endnu bedre, udtrykker Mbappé til Canal Plus, der samtidigt hentyder til, at han har tænkt sig at slå flere rekorder. Senest var Mbappé den yngste nogensinde til at score 25 mål i Champions League, da han scorede på et straffespark mod FC Barcelona i en alder af 22 år og 80 dage, og dermed overtog rekorden for sin modstander, Lionel Messi, der selv var 22 år og 286 dage gammel, da han i sine unge år slog rekorden. Selv er Mbappé motiveret til at skrive historie, da han blev spurgt ind til Ligue 1-rekorden:

- Jeg vidste, at jeg kun var to mål fra. Det er endnu et skridt opad i min karriere, og endnu et skridt mod at skrive historie, forklarer Mbappé, der i øjeblikket også er topscorer i Ligue 1 i indeværende sæson med 20 mål. Derudover er det blot tre måneder siden, at Mbappé ramte en milepæl i Paris Saint-Germain, da han scorede sit mål nummer 100 for klubben. Paris Saint-Germain hentede angriberen i AS Monaco inden 2017/2018-sæsonen, hvor han er på kontrakt til sommeren 2022.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER