Fodbold nyheder

Barcelona og Juventus kan ende i stjernebyttehandel endnu engang

Af Anders Bjørn

Ifølge det italienske medie Calciomerto kan endnu en byttehandel mellem Juventus og Barcelona komme på tale til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommeren 2020 byttede Barcelona og Juventus spillere i form af Arthur og Miralem Pjanic. Nu kan endnu en byttehandel være under opsejling, hvis man skal tro det italienske medie Calciomerto. Denne gang er der tale om Barcelonas Antoine Griezmann og Juventus’ Paulo Dybala. Argentinske Dybala har kontraktudløb med Juventus i sommeren 2022, og han har igennem længere tid været rygtet væk. Derudover har Dybala døjet med flere skader i de seneste sæsoner, hvilket har dannet grobund for en turbulent periode.

Juventus har ligesom Barcelona problemer med økonomien. Det har sat gang i flere exit-rygter omkring den italienske storklubs spillere. Cristiano Ronaldo og Aaron Ramsey er rygtet væk, og nu følger Dybala altså også med på den liste.

Antoine Griezmann har haft en svær tid i Barcelona efter sit store skifte fra Atletico Madrid. Det har sat gang i rygterne omkring et potentielt skifte væk fra Catalonien. Han er dog siden Ronald Koemans ansættelse begyndt at vise bedre takter, hvilket kunne frede franskmanden i klubben. Derudover er Griezmanns store løn også et potentielt problem for Juventus, hvilket ville betyde, at han skulle være villig til at skære i sin ugentlige betaling, såfremt Torino skulle danne rammen om det næste fodboldeventyr.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik