Fodbold nyheder

Glen Riddersholm undskylder dum fadæse

Af Philip Sinkbæk Jensen

SønderjyskE-cheftræneren blev udvist i mandagens Superliga-kamp i Aalborg, da endnu en VAR-dom gik imod sønderjyderne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Glen Riddersholm så rødt dybt inde i overtiden, da AaB blev tildelt et straffespark af dommeren, Aydin Uslu, der endnu engang måtte benytte VAR-systemet til at gennemse en forseelse i feltet. Det er ikke første gang, at Riddersholm føler sig bortdømt i indeværende sæson, og derfor reagerede cheftræneren voldsomt i den vigtige kamp. Riddersholm væltede et bord i ren arrigskab over VAR-beslutningen tæt ved fjerdedommeren, hvilket medførte en udvisning af en stærkt uforstående Glen Riddersholm.

Hændelsen skete i kølvandet på Jeppe Simonsens klodsede forseelse på AaBs Frederik Børsting, der efterfølgende sikkert blev omsat til mål af AaBs Iver Fossum. Til TV3Sport forklarer Riddersholm, at reaktionen er en kulmination af, at han føler sig snydt ovenpå de seneste VAR-kendelser i SønderjyskE-kampe. Dertil har cheftræneren været ude og undskylde til både trup og stab for sin seneste fadæse.

- Jeg skal ikke lade følelserne løbe af med mig. Jeg lavede en fejl, og det har jeg undskyldt for over for truppen. Det er uprofessionelt, og det skal jeg lære af, siger Glen Riddersholm til TV3Sport, der grundet det røde kort og gentagne advarsler er karantæneramt i de to sidste Superliga-kampe imod henholdsvis AC Horsens og FC Nordsjælland i jagten på en top-6-placering.

- Jeg har ikke et overblik over det. Jeg kan kun sige undskyld og love, at jeg kan gøre det bedre. Jeg undskylder og kigger indad, siger Riddersholm, der må se til fra sidelinjen, når SønderjyskE ovenpå seks kampe uden sejre skal forsøge at spille sig i mesterskabsspillet.

Glipper SønderjyskE top-6-placeringen og billetten til mesterskabsspillet, er håbet om europæisk fodbold dog stadigvæk levende for Haderslev-klubben. Holdet spiller denne torsdag returopgøret i pokalturneringens kvartfinale imod Fremad Amager, som SønderjyskE slog 2-1 i første kamp på Sundby Idrætspark. Her er Glen Riddersholm ikke karantæneramt. Kampen afvikles denne torsdag, og transmitteres på DR1 og ViaPlay kl. 16.00.


Mere om SønderjyskE

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik