Fodbold nyheder

- Han spiller for sig selv

Af Troels Drasbech

Den tidligere United-spiller - Paul Parker - er ikke tilfreds med Maguire.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommer-transfervinduet 2019 pungede Manchester United i den grad ud for deres center back, Harry Maguire. Hele 700 millioner kroner betalte klubben til Leicester for landsholdsspilleren.

Den tidligere United-spiller - Paul Parker - er dog slet ikke tilfreds med midterforsvareren, og han anser Leicester som den klare vinder i handlen. Han påpeger stadige problemer i den centrale del af forsvarskæden og Parker er lige så interesseret i en ny partner til Lindelöf frem for en ny partner til Maguire:

- På trods af den position Manchester finder dem selv i Premier League, har de stadig behov for at forstærke sig på transfermarkedet til sommer. At bringe konkurrence ind på pladserne hjælper altid - det bedste eksempel er Luke Shaw, som virkelig har forbedret sit spil siden ankomsten af Alex Telles.

- På trods af mængden af center backs taler folk stadig om at hente en ny partner til Harry Maguire, men jeg vil fokusere på at hente to nye spillere på den plads. Hvorfor kan det ikke være en spiller, som kommer ind og spiller ved siden af Lindelöf?

- Harry Maguire er ikke en leder, han spiller for sig selv, han er placeret alt for dybt i banen og dribler bare for at drible, hvilket fører ham ind i blindgyder.

- Jeg har altid været usikker på Maguire siden ankomsten til United - da de betalte 700 millioner kroner, fik klubben ikke en spiller, der var prisen værd. Det var fremragende forhandlet af Leicester, udtalte Parker til Grand National ifølge TalkSport.

Mere om Harry Maguire

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik