Fodbold nyheder

Pep er ikke bange for United

Af Troels Drasbech

City-manageren har en bestemt tilgang til de store kampe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ikke gået manges næse forbi, at Manchester City er i fuldstændig forrygende form - de lyseblå fra Manchester har vundet 21 kampe i træk og kan udvide deres forspring i ligaen til 17 point, hvis de kan trække sig sejrsrigt ud af søndagens topbrag mod Manchester United.

United vandt dog hele tre gange over rivalerne fra City i sidste sæson og fik også en uafgjort med sig i bagagen. Det fik en Sky-reporter til at spørge Pep Guardiola, om hvorvidt manageren var bange for at møde The Red Devils:

- Bange er ikke det rigtige ord til at forklare min tilgangsmåde til en modstander. Jeg har utrolig stor respekt, men tænker også samtidigt; jeg kan vinde eller tabe.

- Vi accepterer udfordringen og vil gøre vores bedste for at vinde. Jeg ved, hvor svære United er. Det har vi oplevet de seneste år, og jeg føler, holdet bliver bedre for hvert år, der går.

- De er et hold med kvalitet, og i mere end et år har de ikke tabt på udebane - de har haft gode resultater på Etihad Stadion. Vi er bevidste over den store mulighed for at lægge mere afstand i tabellen, udtalte Pep Guardiola til Sky Sports.

Topbraget mellem første- og andenpladsen finder sted på søndag med kampstart 17:30.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik