Fodbold nyheder

Raphinha glad for Bielsa og livet i Leeds

Af Mathias Guldberg

Brasilianske Raphinha er rigtig glad for livet i Leeds, fortæller han til klubbens officielle medie LUTV

Article image
Ritzau-Scanpix

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være en del af den her klub, det er en stor fornøjelse. Jeg nyder byen, selvom jeg ikke har set så meget af den endnu, fortalte Raphinha forleden til Leeds United eget officielle medie.

Det er gode nyheder for Leeds United fans, da både Manchester United og Liverpool efter sigende allerede er interesseret i den driblestærke brasilianer, der kom til klubben i sommerens transfervindue og allerede har scoret fem mål og fem assists i sine 18 optrædener i Premier League.

Han synes, at spillerne, fansene og trænerstaben har taget godt imod ham og nyder samarbejdet med manageren Marcelo Bielsa, der altid forventer meget af sine spillere, fortalte Raphinha:

- Professor Marcelo er en meget krævende person, og det kan jeg personligt godt lide. Jeg kan godt lide, at arbejde med krævende trænere. Han ønsker altid at se os gøre vores bedste, og det har været meget vigtigt for mig.

Interviewet blev afbrudt på en pudsig måde, da skadede Kalvin Phillips pludselig vendte tilbage til træningsanlægget med dyt og smil:

Mere om Raphinha

Mere om Leeds

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik