Fodbold nyheder

Napoli-legende på vej til svensk fodbold

Af Christian Bang Jensen

Ifølge den svenske avis SportExpressen er IFK Göteborg blevet enige med den tidligere Napoli-midtbanespiller Marek Hamsik.

Article image
Ritzau-Scanpix

2010’erne i Napoli var præget af stor succes og spillemæssige opture, hvor man fire gange sluttede som ”Best of the Rest” i Serie A efter et suverænt Juventus-mandskab. Og en stor del af den succes kan tilskrives midtbanedynamoen fra Slovakiet; Marek Hamsik.

I perioden 2007 til 2019 spillede han over 400 Serie A-kampe og scorede tæt på 100 mål og 100 assists for ”Gli Azzurri” inden han blev solgt til kinesiske Dalian Yifang for omkring 150 millioner kroner. Nu kan den 33-årige Napoli-legenden være på vej til Skandinavien og svenske IFK Göteborg. Det skriver SportExpressen.

Marek Hamsik har kontrakt til udgangen af 2021 med den kinesiske klub, men den aftale skulle angiveligt blive ophævet, så slovakken kan skifte transferfrit til IFK Göteborg. Den svenske avis skriver ligeledes, at forhandlingerne mellem klubben og Hamsik-lejren har stået på i en rum tid, og midtbanespilleren vil snart flyve til Sverige for at fuldføre skiftet.

Det forventes i øvrigt, at IFK Göteborg til sommer opruster yderligere med flere store spillere. Både den tidligere FC København-spiller Oscar Wendt og angriberen Marcus Berg skal angiveligt have underskrevet kontrakter med Göteborg-klubben og vende tilbage til Allsvenskan fra sommeren 2021.

Den svenske liga har første spillerunde den 10. april, hvor IFK Göteborg skal møde Örebro på udebane.

Mere om Marek Hamšík

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik