Fodbold nyheder

Kæmpe forsvarsstjerne billigt til salg?

Af Nicolai Christensen

Napoli’s Kalidou Koulibaly vil eftersigende være mulig at få til en markant lavere pris end tidligere denne sommer, hvilket burde interesse de fleste topklubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kalidou Koulbaly har de sidste fire-fem år været en af de mest omtalte forsvarsspillere i verden ift. skifte til større klubber. Hver gang har Napoli dog krævet en kæmpe sum penge, som ingen klubber har været villige til at betale for den nu 29-årige senegaleser. Senest var det Liverpool, der sidste sommer var ude med snøren efter Koulibaly, men det blev ikke til noget grundet prisen.

Nu kan mediet Il Mattino dog berette, at Napoli skulle være klar til at sælge senegaleseren, for at komme af med hans store lønudgifter. Bayern München skulle allerede stå klar med et bud på 335 mio. kroner, som før i tiden ikke ville være blevet taget seriøst af Napoli, men det skulle de altså være til sommer.

Tidligere har udover Liverpool og Bayern München, også Manchester United og Manchester City været interesserede i Koulibaly, og det er ikke utænkeligt, at Manchester United også vil forhøre sig om midterforsvaren til sommer.

29-årige Kalidou Koulibaly kom til Napoli fra Genk i 2014, og har siden spillet 274 kampe for den italienske klub.

Mere om Kalidou Koulibaly

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik