Fodbold nyheder

Mourinho:
Det må i spørge Real Madrid om

Af Victor Nyrup

Jose Mourinho har ikke svaret på, hvorfor det har taget Gareth Bale fem måneder at finde formen for Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det lignede længe, at den Real Madrid-ejede Gareth Bales lejeophold i Tottenham skulle blive en stor skuffelse for både waliseren og klubben, hvor han for alvor slog igennem tilbage i starten af sidste årti. Bales første mange måneder tilbage i Nordlondon var præget af skader, og ved årsskiftet havde den løntunge kantspiller formået nul oplæg og kun tre scoringer, siden sit skifte i september.

Anderledes positivt har det dog set ud de sidste tre uger, hvor lejesvenden har præsteret fire mål og tre oplæg i sine seneste fire kampe for ”The Lilywhites”. Bales nyfundne storform glæder Tottenhams manager Jose Mourinho, og ifølge den karismatiske portugiser, så skal forklaringen på offensivspillerens skuffende start på sæsonen findes hos Bales tidligere klub Real Madrid.

- Hvorfor hans form var, som den var i Madrid de sidste to år, det må i spørge Real Madrid om. Hvis de har svaret, så kan det være, at man bedre kan forstå, hvorfor det tog noget tid (for Bale at finde formen i Tottenham, red.). Måske krævede det tålmodighed, hvis han skulle nå det niveau, som han har vist de sidste par uger, siger Mourinho ifølge BT Sport.

Mere om Gareth Bale

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik