Fodbold nyheder

Thorup utilfreds med sin nye angriber

Af Oscar A. Olesen

Mustapha Bundu leverede en sløj præstation i gårsdagens kamp mod Lyngby Boldklub, hvilket skuffede cheftræner Jes Thorup.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sidste sæson havde Mustapha Bundu et glimrende ophold hos AGF, der efterfølgende skabte et skifte til det belgiske storhold Anderlecht. Her blev det dog til kun ni optrædener og ingen scoringer, hvilket derfor hurtigt fik klubben til at leje Bundu ud. FCK greb chancen, og klubbens samt fansenes forventninger var store. Måske for store. For indtil videre har Bundu været en skygge af sig selv med tanke på de færdigheder, som han tidligere har vist i Superligaen. Efter gårsdagens skuffende 2-2-resultat ude mod Lyngby satte FCK-cheftræneren Jes Thorup ord på netop Bundus præstation i kampen.

- Jeg synes bestemt ikke, at det var Bundus bedste kamp, men den tager jeg med ham selv. Han skulle score nogle mål, og jeg synes ikke, at han var nok med i spillet i forhold til de kvaliteter, som han har. Det er min vurdering, siger Jess Thorup til Tipsbladet, samtidig med, at han ikke ønsker at kommentere på Bundus attitude under kampen.

Mustapha Bundu lavede 8 SL-scoringer for AGF i fjor, men mangler fortsat at slå hul på målbylden for ”Løverne”. FCK er i skrivende stund placeret på ligaens fjerdeplads, og har to point op til netop AGF.

Mere om Mustapha Bundu

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik