Fodbold nyheder

Tidligere Inter-træner kritiserer Eriksen

Af Niels Nedergaard

Den tidligere Inter-træner Alberto Zaccheroni mener ikke, at danske Christian Eriksen er afgørende nok for holdet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen har på det seneste spillet mere og mere for Inter. Faktisk forventes det, at danskeren starter inde, når holdet søndag eftermiddag brager sammen med ærkerivalerne AC Milan i Milano-derbyet.

Men selvom det på det seneste er blevet til fint med spilletid for Eriksen, så er det langt fra alle, der er lige imponeret over hans præstationer for Inter. I hvert fald langer den tidligere Inter-træner Alberto Zaccheroni ud efter Eriksen før det vigtige derby.

- Jeg kender en anden Eriksen. Da vi spillede med Juventus mod Ajax, var han en anden, og det var han også i Tottenham. I øjeblikket ændrer han ikke noget, som han før kunne gøre det, siger den tidligere Inter-træner til FCINternews ifølge Ekstra Bladet.

I stedet hylder Alberto Zaccheroni Eriksens holdkammerat i Inter Romlelu Lukaku, som han mener hører til blandt de bedste angribere i den italienske Serie A.

- Sammen med Cristiano Ronaldo er han den stærkeste angriber i Serie A. Hvis ikke Milan bakker godt op for hinanden, så ved jeg ikke, hvordan de skal styre Lukaku, lyder det fra den tidligere Inter-chef.

Det er søndag 15.00, at Inter og AC Milan brager sammen i det klassiske Milano-derby, der regnes som et af de største opgør i europæisk fodbold.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik