Christian Bang Jensen

Officielt: Løverne henter Lukas Lerager

FC København har præsenteret Lukas Lerager som ny spiller. Han kommer til hovedstadsklubben på en lejeaftale der bliver til en permanent aftale.
Det danske transfervinduets lukkedag har stået i FC København og Lukas Leragers tegn, og nu er den officiel. Den 27-årige midtbanespiller skifter fra Genoa i Serie A og hjem til den danske hovedstad.



- Jeg er utroligt glad for, at det er lykkedes at få den her aftale på plads. Da jeg hørte, at FC København var en mulighed for mig, så kunne jeg mærke, at det var en udfordring, som jeg havde masser af motivation omkring. FCK er ikke bare en stor klub i Danmark og Skandinavien, men i høj grad en international klub. Jeg har selv spillet mod FCK med Bordeaux og ved, at det er en klub med store ambitioner om at være med blandt de bedste, fortæller Lukas Lerager.

Aftalen mellem Genoa og FC København er i første omgang en lejeaftale, der bliver konverteret til et køb ved et senere transfervindue - formentlig til sommer.

Landsholdsaktuelle Lukas Lerager har spillet i Genoa siden sommeren 2019 og har nået 55 kampe og tre mål. Inden det italienske eventyr var midtbanespilleren også en tur forbi Bordeaux og Zulte Waregem.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER