Fodbold nyheder

Bernd Leno om Ødegaard:
Vi skal være begejstrede

Af Magnus Kisbye

Arsenal-målmanden ser frem til at spille sammen med klubbens nye lejesvend.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som Indkast.dk kunne melde tidligere på ugen, så har Arsenal hentet 22-årige Martin Ødegaard på en lejekontrakt gældende frem til sommer. Nordmanden fik allerede sin debut for ’The Gunners’ i går, da han i det 83. minut blev sendt på banen imod Manchester United. Nordlondon-klubbens målmand Bernd Leno ser frem til at skulle spille sammen med offensivspilleren.

- Jeg synes, at vi alle skal være meget begejstrede, fordi han er en offensiv midtbanespiller, der vender, vil gå fremad, ønsker at lave afleveringerne og skabe chancerne og have assists, siger Leno til Evening Standard.

- I sine første dage har han været meget imponerende og har været åben for alle, og jeg tror, vi vil have det sjovt med ham i de næste måneder.

Med Ødegaard på banen formåede Arsenal at spille 0-0 mod Manchester United. Dermed har klubben nu været ubesejret i deres seneste syv Premier League-kampe. I den periode har de kun lukket to mål ind og holdt buret rent i fem af kampene. I skrivende stund ligger de på 10.-pladsen med 31 point – 13 point efter førerholdet Manchester City.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik