Fodbold nyheder

Guardiola:
Denne kamp var vores vendepunkt

Af Mathias Guldberg

Manchester City-manager Pep Guardiola mener, at kampen mod Southampton i december var sæsonens vendepunkt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har vundet alle sine fodboldkampe siden den 19. december, hvor de slog Southampton 1-0 på udebane. Det har ført til avancement i både EFL-Cuppen, FA-Cuppen og Premier League, hvor de for øjeblikket ligger på 2. pladsen med 38 point og en kamp i hånden.

I et interview til Manchester Evening News forklarer Guardiola, at han tror, at sejren mod Southampton i december gav den fornødne selvtillid, som de havde brug for, i en sjældent tæt liga:

Jeg tror, Southampton var et af vendepunkterne i lyset af, hvor svært det var, fordi Southampton var i formidabel god form, og vi var i stand til at slå dem på et svært stadium.

Siden har holdet, Manchester City, ganske enkelt spillet bedre, mener Guardiola og føjer også til, at det ikke kun er til kampene, at der er sket fremskridt:

- Holdet har sovet bedre, spist bedre, trænet bedre og skabt de resultater, vi har brug for, til at give os sejr på sejr.

Næste gang Manchester City skal i aktion er i tirsdag aften kl. 21.15 dansk tid, hvor de møder West Bromwich på udebane.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona