Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Fornyet konkurrence til Tierney i Arsenal og en potentiel transferkamp mellem Liverpool og Manchester United er blandt rygterne lørdag morgen.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Hams midtbanespiller Declan Rice kan være klar på et skifte til sommer. 420 millioner kroner skulle være West Hams pris, og det kan skabe en transferkamp mellem flere af de store engelske klubber, der tidligere har vist interesse. (90min.com)

Liverpool vil prioritere at forlænge kontrakten med Virgil van Dijk, før de påbegynder nye kontraktforhandlinger med Mohamed Salah. (Eurosport)

Manchester United og Paul Pogba har udskudt at tage stilling til franskmandens fremtid i klubben. Det skyldes, at Manchester United er en del af titelkampen i Premier League. (Daily Mail)

Arsenal vil have konkurrence til Kieran Tierney på venstreback-positionen. Derfor vil klubben forsøge at lokke Ryan Bertrand til klubben, som har kontraktudløb med Southampton til sommer. (Evening Standard)

Arsenal har et rigtig stort ønske om at gennemføre lejeaftalen med Real Madrid omkring nordmandne Martin Ødegaard. (Goal)

Tottenham-manager Jose Mourinho har nedspillet klubbens ønske om at hente 28-årige Danny Ings fra Southampton. (Express)

Brendan Rodgers, der er manager i Leicester, kigger mod sin tidligere klub Celtic. Her vil han hente arvtageren fra en aldrende Jamie Vardy. Der er tale om den 23-årige Odsonne Edouard. (Talksport)

Crystal Palace vil sælge Christian Benteke, og West Bromwich skulle være interesserede i at købe belgieren. (Daily Mail)

Newcastle-manager Steve Bruce vil forøge staben omkring sit trænerteam. Derfor vil han have Graeme Jones til klubben, som i øjeblikket er med i trænerstaben omkring Bournemouth. (The Sun)

West Ham planlægger at tilbyde manager David Moyes en ny kontrakt, når sæsonen er færdigspillet. (The Guardian)

Liverpool og Manchester United kandiderer til at hente Bayern Münchens 17-årige Jamal Musiala. Stortalentets forhandlinger om en ny kontrakt med tyskerne er gået i stå. (Express)

Manchester Uniteds Facundo Pellistris agent siger, at den 19-årige er i forhandlinger i forhold til at forlade klubben på en lejeaftale denne vinter. (Manchester Evening News)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik