Fodbold nyheder

Tyrkisk storklub vil hente Tottenham-reserve

Af Niels Nedergaard

Tottenham-backen Danny Rose kan muligvis snart være fortid i klubben. Ifølge det tyrkiske medie A Spor vil den tyrkiske storklub Trabzonspor nemlig hente ham til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danny Rose er frosset ud i kulden under Jose Mourinho i Tottenham, men nu kan der være en udvej for backen. I hvert fald skriver det tyrkiske medie A Spor, at Trabzonspor skulle have set sig særdeles varme på den kasserede back i Tottenham.

Mediet skriver, at Trabzonspor har indledt forhandlinger med Tottenham, hvilket kan ende med at sende den 30-årige back til det tyrkiske. Mediet melder dog ikke konkret, hvor meget det vil koste den tyrkiske klub at hente Danny Rose.

Der hersker dog ingen tvivl om, at Danny Rose ligner en færdig mand i Tottenham. Han er således slet ikke blevet indlemmet i klubbens trup til holdets kampe i Premier League, da han ikke er blevet registreret som en del af førsteholdstruppen forud for denne sæson.

Danny Rose har ellers spillet 214 kampe for Tottenham. Allerede i sidste sæson fik man dog et pejlemærke om, at han var på vej væk fra klubben, da han blev udlejet til Newcastle, hvor han nåede at spille 13 kampe.

Den 30-årige englænder kom til Tottenham tilbage i 2013, da han skiftede fra Sunderland. Han har ligeledes 29 kampe for det engelske landshold på sit CV.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik