Fodbold nyheder

Bamford:
Alioski er som et barn på sukker

Af Mathias Guldberg

Ezgjan Alioski har længe været kendt for sine finurlige optrin blandt Leeds United-fans. Nu løfter Leeds-angriber Patrick Bamford sløret for, hvor skør han egentlig er.

Article image

Leeds United makedonske venstreback Ezgjan Alioski optræder nærmest ugentligt med nye skøre numre til Leeds Uniteds sociale medier. Blandt fans er han derfor for længst blevet kendt som holdets skøre rad, der enten står og skubber til spillertunnelen inden kampstart eller siger mærkelige lyde.

Bamford fortalte forleden til Leeds Uniteds officielle podcast, at Alioski er ligeså skør, som man tror:

- Han er totalt skør. Som et barn, der har fået sukker, og er helt ude af den i den næste halve time. Hvis nogle af spillerne har deres børn med til træning, laver han sjov med dem, ved at lade som om han bider dem, men børnene elsker det.

Selvom Bamford og resten af Leeds-holdet nogle gange ruller øjne af Alioskis opførsel, er der alligevel tale om kærlighed:

- Han er fantastisk. Han bringer energi til holdet og løfter atmosfæren, og det er godt for holdet. Nogle gange klør du dig bare i hovedet over, hvad der mon går igennem hans hoved.

Her er et eksempel:

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik