Fodbold nyheder

Mourinho interesseret i Real Madrid-brasilianer

Af Nicolai Christensen

Tottenham overvejer et lånebud på Eder Militao her i januar, da Jose Mourinho godt kunne tænke sig flere muligheder i det centrale forsvar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham hentede i sommers Joe Rodon i Swansea, men med Davinson Sanchez der ligner en færdig mand i ”Spurs”, så kunne en forstærkning i midterforsvaret godt blive en realitet. Her har Jose Mourinho udset Eder Militao i Real Madrid som en løsning.

Ifølge Corriero dello Sport så kunne Mourinho godt tænke sig at tilknytte brasilianeren denne vinter på en lejeaftale med mulighed for at gøre aftalen permanent. Militao kom til ”Los Blancos” i sommeren 2019, hvor han siden blot har fået 23 kampe i Real Madrid-trøjen.

I denne sæson har Militao blot fået to kampe i La Liga under Zinedine Zidane, og en låneaftale med en anden klub har været på tale i et stykke tid. Her skulle Tottenham være klar til at give Militao en chance, og skulle brasilianeren gøre det godt, så ville Tottenham-lejren være interesserede i at kunne tilknytte Militao permanent.

Real Madrid hentede Eder Militao i Porto for cirka 370 mio. kroner i sommeren 2019, men realiteten for Militao i Madrid har været utallige bænkpladser bag Sergio Ramos og Raphael Varane, der sidder tungt på spilletiden i det centrale forsvar for Real Madrid.

Mere om Éder Militão

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik