Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Herunder følger dagens engelske rygter, der involverer klubber som Arsenal, Tottenham og Chelsea bl.a.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham kunne tænke sig at bringe 22-årige Eder Militao til klubben – Ønsket af Roma, Milan og Inter – på en låneaftale med en mulighed for at gøre skiftet permanent. (Corriero dello Sport)

Spurs har joinet Leeds og Juventus i kampen om Stuttgart-kant Nicolas Gonzalez med argentineren som et transfermål til sommer. (Athletic)

Brighton er selvsikre på, at de har slået Newcastle i kampen om ecuadorianske Moises Caicedo fra Independiente del Valle. (Talksport)

Chelsea og Manchester United var blandt en masse andre klubber, der var interesserede i den 19-årige Caicedo, der ser ud til at blive lånt ud til Brighton. (Mail)

Arsenal er interesserede i at hente Brightons Yves Bissouma, et sommerskifte er dog mere sandsynligt. (Football London)

Arsenal er ikke længere ude efter underskriften fra Norwich´s Emi Buendia, efter at klubben har fortalt at de forlanger 330 mio. kr. for den 24-årige argentiner. (Express)

Chelsea-spiller Tiemoue Bakayoko er klar til et permanent skifte væk fra Stamford Bridge, da den 26-årige franskmand bliver ved med at imponere på lån hos Napoli. (Star)

Hollandske Jetro Willems kunne godt tænke sig en tilbagevenden til Newcastle fra Eintracht Frankfurt. (Chronicle)

Burnley forventes at hente med Evertons Jonjoe Kenny, efter at de tidligere har misset at hente englænderen til Turf Moor. (Football Insider)

Stoke ser ud til at have vundet kampen om at købe Charltons midtbanespiller Alfie Doughty foran rivaler som Bournemouth og QPR. (Mail)

Premier League-klubberne Everton, Leicester og Wolverhampton har registreret deres interesse i Middlesbroughs 21-årige kantspiller Marcus Tavernier. (Teamtalk)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik