Fodbold nyheder

Cagliari lejer atter belgier i Inter

Af Niels Nedergaard

Radja Nainggolan skifter til Cagliari på en lejeaftale. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Article image
Ritzau-Scanpix

32-årige belgiske Radja Nainggolan har været langt fra spilletiden i denne sæson i Inter. Derfor har han nu søgt nye udfordringer og skifter nu til en anden Serie A-klub Cagliari på en lejeaftale for resten af sæsonen.


Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Cagliari er i øjeblikket at finde i bunden af rækken, hvor de er placerer på en 15. plads, så derfor er det måske en god idé at få lidt friske kræfter tilført holdet.

Radja Nainggolan har spillet i Inter siden 2019, hvor han skiftede til den italienske storklub fra netop Cagliari, hvor han senere blev udlejet til, og nu skal han altså igen tørne ud for Cagliari.

Den 32-årige belgier var tidligere en kæmpe profil i en helt tredje klub i Serie A i form af AS Roma, hvor han spillede fra 2014-2018. Faktisk var han også udlejet til Cagliari i en kort periode her. Så han må siges at være lidt af en genganger i klubben.

Dermed er der en konkurrent mindre på midtbanen i Inter for danske Christian Eriksen. Det gør dog næppe den danske landsholdsspillers situation i klubben bedre. Eriksen er nemlig fortsat frosset ude i kulden, hvor han er langt fra fast spilletid.

Mere om Radja Nainggolan

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE