Fodbold nyheder

Medie:
Fenerbache vil have dansk bomber

Af Niels Nedergaard

Philip Zinckernagel har haft et fantastisk 2020 i norsk fodbold, hvor han har været en stor profil. Derfor vil den tyrkiske storklub Fenerbache nu forsøge at sikre sig danskerens underskrift ifølge et tyrkisk medie.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Philip Zinckernagel har været en af dette års helt store oplevelser i norsk fodbold, hvor han har været en stor profil hos de nykårede mestre, Bodø-Glimt.
Nu vil den tyrkiske storklub Fenerbache angiveligt have fingrene i danskerens underskrift.

Det skriver det tyrkiske medie Hurriyet.

Mediet mener at vide, at Fenerbaches sportsdirektør, Emre Belözoğlu, har danskeren højt på sin ønskeliste over spillere, som han ønsker at hente til klubben.

Samtidig skriver det tyrkiske medie, at Fenerbache-sportsdirektøren allerede har afholdt et møde med Philip Zinckernagels agent. Det vides dog ikke, om der er yderligere forhandlinger i gang.

Den 26-årige dansker er da også eftertragtet. Tidligere har B.T. kunnet fortælle historien om, hvordan den tidligere SønderjyskE-spiller har indgået et samarbejde med den anerkendte agent Pini Zahavi, der blandt andet har den polske superstjerne Robert Lewandowski under sine vinger.

Og man forstår da også den store interesse for Zinckernagel. Han er nemlig noteret for hele 19 mål og 24 assists i blot 28 kampe i den bedste norske række.

Philip Zinckernagel har kontraktudløb med Bodø-Glimt om præcis et år.

Mere om Philip Zinckernagel

Mere om Bodø/Glimt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik