Leicester - Fulham

England: Premier League
Leicester H. Barnes (86)
King Power StadiumFuld tid1-2
Fulham A. Lookman (30), I. Cavaleiro (Str. 38)
LineupReferat

Overraskelse da Schmeichel og Leicester tabte for anden kamp i træk

Af Henrik Varbøl Andersen

Hjemmeholdet kunne spille sig helt op i toppen side om side med Liverpool og Tottenham, inden bundholdet Fulham gæstede King Power Stadium.

Article image

Det var et hjemmehold, som skulle forsøge at rejse sig fra 0-3 nederlaget på Anfield mod mestrene fra Liverpool. Men muligheden for at spille sig op a point med førstepladsen burde også være en stor motivation.

Gæsterne fra Fulham har derimod haft det svært efter de returnerede til det fornemmeste selskab i engelsk fodbold. Før kampen var gæsterne placeret på næstsidste pladsen i tabellen.

Det var dog langtfra til at se, hvem der var top, og hvem der var bund i første halvleg af kampen. Gæsterne overlod boldbesiddelsen til hjemmeholdet, mens de til gengæld havde fundet skarpheden frem, som ellers har manglet indtil dagens opgør.

Efter den halve time stod Ademola Lookman rigtigt placeret inde i feltet. Han svigtede ikke, og udnyttede den store chance til at sende Fulham i front. Schmeichel var chanceløs i situationen.

Blot syv minutter senere kom VAR i fokus. Christian Fuchs fældede en Fulham-spiller, og der blev i første omgang fløjtet for frispark. Men efter en vurdering i VAR-rummet og dommeren selv studerede hændelsen på skærmen, lavede han afgørelsen om til et straffespark.

Fra 11-meter pletten var Ivan Cavaleiro sikkerheden selv, og 2-0 føring til gæsterne, som holdt til pausen.

En dobbelt udskiftning skulle bringe hjemmeholdet tilbage i kampen, men den store boldbesiddelse løb for ofte ud i sandet, og rigtig farligt blev det aldrig. Fulham øjnede de tre point, og skærpede fokus på at forsvare 2-0 føringen.

Netop det faktum, at gæsterne ikke har vundet meget i sæsonen, påvirkede dem måske hen mod slutningen af kampen. Med fire minutter tilbage af kampen dukkede Harvey Barnes op i feltet og udnyttede Jamie Vardys perfekte aflevering ind i feltet. Pludselig lidt spænding om, hvor pointene skulle ende.

Forløsningen kom dog ikke for hjemmeholdet, som tabte terræn i toppen af ligaen, mens Fulham med de tre point rykkede op på den sjove side af stregen i bunden for en stund.

Leicester
(3-4-2-1)
1Kasper Schmeichel (C)
3Wesley Fofana
6Jonny Evans
28Christian Fuchs
2James Justin
8Youri Tielemans
24Nampalys Mendy ↩70
33Luke Thomas ↩46
26Dennis Praet ↩46
10James Maddison
9Jamie Vardy
Bænk
12Danny Ward
14Kelechi Iheanacho ↪70
5Wes Morgan
11Marc Albrighton
15Harvey Barnes ↪46
19Cengiz Ünder ↪46
20Hamza Choudhury
Fulham
(5-4-1)
1Alphonse Areola
14Bobby Reid
34Olufisayo Aina
5Joachim Andersen (C)
16T. Adarabioyo
33Antonee Robinson
15Ruben Loftus-Cheek ↩77
21Harrison Reed
29André-Frank Zambo Anguissa
19Ademola Lookman ↩90
17Ivan Cavaleiro ↩86
Bænk
12Marek Rodák
9Aleksandar Mitrović ↪86
47Aboubakar Kamara
13Tim Ream
23Joe Bryan ↪90
10Tom Cairney
18Mario Lemina ↪77

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik