ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Her er Jürgen Klopps ønskeliste

Af Raymund Nelausen

Liverpool har store problemer i forsvaret grundet skader, og Jürgen Klopp skal have hentet forstærkninger ind. Ifølge Sport Bild er der tre spillere, som Klopp vil hente til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ikke nemt at være Jürgen Klopp i de her dage, hvor endnu en forsvarsspiller er blevet skadet og dermed mangler Liverpool Joe Gomez, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold og Fabinho i truppen. Gomez og van Dijk ventes ude i flere måneder, og derfor skal der hentes forstærkninger ind.

Ifølge tyske Sport Bild er der især tre spillere, som Klopp gerne vil hente til Liverpool, og to af dem spiller i Bundesliga. De skriver, at Ozan Kabak fra Schalke 04 efter sigende skulle være på listen, men at han kan være for uerfaren til at spille i Premier League.

I RB Leipzig løber Dayot Upamecano rundt og franskmanden er også eftertragtet af Klopp. Upamecano har imponeret stort for RB Leipzig i flere sæsoner og det er kun et spørgsmål om tid, før han skifter til en større adresse end hos “Die Rotten Bullen”.

Den sidste mand på Klopps liste er Napolis Kalidou Koulibaly, som tidligere har været meldt på vej til Liverpool. I sommer havde Liverpool fået en aftale på plads med Koulibaly, men Napoli valgte at blokere skiftet i sidste øjeblik.

Den billigste løsning for Liverpool er Ozan Kabak, der ifølge Transfermarkt.com er vurderet til 216 millioner, hvor Koulibaly og Upamecano derimod er vurderet til henholdsvis 484 millioner og 446 millioner. Der skal penge på bordet, hvis de bedste skal hentes, og det bliver nødvendigt for Jürgen Klopp, da de manglende defensive kræfter kan blive afgørende for, hvordan de kommer til at klare sig i Premier League og Champions League i denne sæson.

Mere om Liverpool

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik