Fodbold nyheder

Tuchel:
Han skal fortsat forbedre sig

Af Henrik Varbøl Andersen

Italiensk angriber var på pletten to gange i Paris-sejr lørdag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint-Germains tyske træner Thomas Tuchel var glad for lejesvenden Moise Keans præstation i lørdagens Ligue 1-kamp hjemme mod Dijon. Den tyske træner ser dog gerne forbedring fra sin unge italiener. Det sagde han på pressemødet efter kampen ifølge Goal:

- Han bringer intensitet til vores spil. Det er en af hans styrker. Vi kan ikke forvente for meget af ham, da han ikke spillede meget i Everton. Han skal fortsætte med at forbedre sig.

Moise Kean lyste op for mestrene, da han scorede de to første mål i 4-0 sejren over Dijon. Kean er på lån i Paris fra engelske Everton, hvor han trods status som et stort talent, aldrig rigtigt fik sig etableret. Nu forsøger han så at få karrieren på ret køl igen i den franske storklub. Kean var før Everton et af de største talenter i Juventus, men gennembruddet kom aldrig for alvor i den italienske storklub.

Måske var lørdagens to scoringer et varsel fra Moise Kean om, at han er på rette vej og snart kan indfri sit store fodbold-talent. Paris endte med at vinde opgøret med hele 4-0, og de to sidste mål blev sat ind af Kylian Mbappe. En spiller Moise Kean måske kan spejle sig i. Mbappe har for længst indfriet sit kæmpe talent.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik