Fodbold nyheder

Horsens-træner kritiserer VAR

Af Niels Nedergaard

Horsens-træner Jonas Dal var ikke begejstret for VAR efter nederlaget til AGF søndag eftermiddag.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Jonas Dal har ikke ligefrem fået en god start på trænergerningen i AC Horsens. Holdet har nemlig blot skrabet et point sammen i sæsonens første fem kampe, og søndag måtte holdet lide et 0-3-nederlag til AGF.

Efter kampen var det dog ikke nederlaget, der fyldte mest hos Horsens-træner Jonas Dal. Han var i stedet ude med en lille kritik af videosystemet VAR, som han ikke er helt begejstret for.

- Velkommen til VAR. Nu har vi fået lov til at opleve det et par gange, men endnu har det ikke været til vores fordel. Når de (VAR-dommerne, red.) forhåbentlig har set den igennem tusind gange, så er vi forhåbentlig kommet frem til den rigtige dom, udtalte Jonas Dal efter kampen ifølge Ritzau.

Jonas Dals frustration kommer ovenpå et rødt kort, hvor Horsens-profilen Bjarke Jacobsen blev sendt direkte i bad, efter VAR havde set en dommerkendelse igennem. Og Horsens-træneren mener, at udvisningen var tynd.

- Jeg sagde det allerede ved det første røde kort mod Randers, at hvis det var til rødt, så får vi godt nok mange røde kort i år, siger Dal, der overtog trænerjobbet i Horsens før denne sæson.

Han understregede desuden ifølge Ritzau, at han ikke frygter for sit job, selvom han har fået en rædselsfuld start som træner for AC Horsens.

Mere om Horsens

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik