Fodbold nyheder

Manchester City-stjerne misser PL-brag

Af Asbjørn Steffensen

Kevin De Bruyne kommer ikke i spil i lørdagens Premier League-brag mod Arsenal på grund af en skade.

Article image
Ritzau-Scanpix

I søndagens UEFA Nations League-kamp mellem England og Belgien pådrog den belgiske superstjerne, Kevin De Bruyne, sig en skade, som resulterede i, at han måtte tage hjem fra landsholdslejren og tilbage til sin klub, Manchester City. Hverken Belgien eller Manchester City meldte noget yderligere ud om skaden, men i dag står det klart, at De Bruyne misser weekendens vigtige kamp mod Arsenal i Premier League.

Manager i Manchester City, Pep Guardiola, siger i dag til SkySports, at skaden ikke er faretruende, men nok til at holde ude i noget tid.

- Jeg tror ikke det er alvorligt, men han er nok ude de næste par kampe. Men vi må se dag for dag, hvordan det går. Jeg kan ikke sige, (hvor mange kampe De Bruyne vil misse, red.) fordi jeg ved det ikke, siger Guardiola.

Manchester City fans kan dog have lidt at smile af alligevel, da angriberen Sergio Aguero ser ud til at kommere tættere på sin første kamp i sæsonen efter en knæoperation.

- Han træner godt og er glad. Han har trænet ritig godt og vi er glade for at se ham tilbage på banen efter så lang tid, siger Guardiola.

Mere om Kevin De Bruyne

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik