Lincoln C - Liverpool

England: Carabao Cup
Lincoln C A. Edun (61), L. Montsma (67)
Fuld tid2-7
Liverpool X. Shaqiri (9), T. Minamino (18), C. Jones (32), C. Jones (36), T. Minamino (46), M. Grujić (65), D. Origi (89)
LineupReferat

Liverpool leger sig videre i Carabao Cuppen

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det blev en nem dag på kontoret for de engelske mestre.

Article image

Klasseforskellen var tydelig fra start, da Lincoln fra League One tog imod Liverpool i torsdagens tredjerundekamp i Carabao Cuppen. Selvom Liverpool stillede med mange af de normale reserver, var der aldrig tvivl om resultatet.

Shaqiri startede festen, da han efter ni minutter sparkede et frispark op i hjørnet uden chance for den stakkels Lincoln-målmand. Inden pausen nåede Minamino at score sit første Liverpool-mål, mens Curtis Jones kom på måltavlen to gange.

Dermed var stillingen 4-0 i pausen til Liverpool, og de skulle blot spille 18 sekunder af anden halvleg, før det var ændret til 5-0. Her var det igen japanske Minamino, som fik netmaskerne til at blafre.

Herfra mistede Liverpool lidt koncentration, og hjemmeholdet kom mere med i kampen. Det resulterede i en reducering efter en times spil, hvor Tayo Edun kom på måltavlen. Det svarede Liverpool tilbage på få minutter efter, da Marko Grujic scorede til 6-1.

Lincoln ville stadig lege med og lige efter Grujic’ scoring reducerede League One-mandskabet endnu en gang. Her var det Lewis Montsma, som kom på scoringstavlen. I kampens slutning scorede Divock Origi efter en omstilling til kampens slutresultat 7-2.
I næste runde skal Liverpool møde Arsenal, som onsdag aften slog Leicester med 2-0.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik