Fodbold nyheder

Luis Suarez beskyldt for at snyde

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Barcelona-angriberen sættes nu i et dårligt lys frem mod et formodet skifte til en ny klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luis Suarez, der til dagligt spiller for FC Barcelona, er længe blevet rygtet væk fra klubben i og med at klubben skal i gang med en renovering. I den forbindelse blev uruguayaneren sat i forbindelse med et skifte til Juventus og en transfer synes da også tæt på inden det hele kollapsede.

Suarez drog endda i sidste til Italien for at tage en italiensk-eksamen, så han kunne få et italiensk pas og arbejdstilladelse i landet. Den skulle han eftersigende have bestået, men nu er det kommet frem, at han skulle have snydt til den eksamen.

En pressemeddelelse fra politiet i Perugia lyder således, at en aftale omkring emnerne i testen var aftalt på forhånd og at resultatet var aftalt på forhånd således at Suarez kunne bestå. Men Suarez skulle eftersigende kun kunne snakke og forstå meget lidt af sproget.

Nu håber den 33-årige angriber at skifte til Atletico Madrid, der i den seneste tid er blevet sat i forbindelse med uruguayaneren. Dog skulle en klausul i hans kontrakt forhindre ham i det skifte, da den forhindrer ham i at skifte til en rivaliserende klub i Spanien.

Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig