Fodbold nyheder

Årets spiller hos Manchester United er fundet

Af Raymund Nelausen

Bruno Fernandes var en vigtig spiller for Manchester United i sidste sæson, og han er derfor også blevet kåret som årets spiller af klubbens fans.

Article image

Selvom han kun har været i klubben siden januar, har Bruno Fernandes stadig været Manchester Uniteds største profil. Den holdning har klubbens fans også, da de har kåret portugiseren som årets spiller hos United-klubben.

Otte mål og syv assist i 14 kampe. Bruno Fernandes har sat sit præg på Ole Gunnar Solskjærs mandskab, der endte på en tredjeplads i den forgangne sæson. Fernandes er også glad for, at han bliver hyldet for sin korte tid i klubben.

- Selvfølgelig vil du vinde nogle trofæer til holdet, til klubben og til fansene, men jeg er selvfølgelig glad for de personlige bedrifter. Jeg ved godt, at man plejer at sige:” Åh, jeg er ligeglad, men det er altid vigtigt for en spiller. Du har det altid godt, når du vinder denne slags priser, og jeg er ikke anderledes, udtaler Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes vandt prisen som årets spiller foran Anthony Martial og Marcus Rashford, der blev henholdsvis nummer to og tre i afstemningen. Manchester United indleder deres Premier League-sæson på lørdag, når de hjemme tager imod Crystal Palace.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik