IFK Göteborg - FC København

Europa: Europa League
IFK Göteborg T. Sana (73)
Gamla UlleviFuld tid1-2
FC København R. Mudražija (83), J. Wind (85)
LineupReferatVideo

FC København videre i Europa efter sent comeback

Af Jonathan Kjær Troelsen

Dansk fodbold vandt over svensk fodbold torsdag aften.


FC København fik i weekenden en dårlig start på sæsonen, da de i Superligaens premiererunde til tider blev spillet ud af banen i 2-3 nederlaget til OB. Torsdag skulle københavnerne dermed jagte sæsonens første optur, da de gæstede Göteborg, som i øjeblikket er nedrykningstruet i den svenske Allsvenskan.

FC København var da også storfavoritter inden kampen i Göteborg, men det var svenskerne som kom foran efter 73 minutter. Her var det den tidligere AGF-spiller Tobias Sana, som nettede, og derfor lignede det lige pludseligt, at FC København var på vej ud af Europa.

Dog sikrede et sent comeback, at FC København stadig er at finde i Europa League-kvalifikationen. Efter 83 minutter scorede den netop indskiftede Robert Mudrazija efter en fremragende scoring. Dermed var der udlignet, men ondt skulle blive værre for de svenske værter to minutter senere. Her var det Jonas Wind, som scorede efter et hjørnespark, og dermed var det hele vendt rundt på hovedet på ganske få minutter.

Med sejren på 2-1 er FC København videre til tredje runde i Europa League-kvalifikationen. Københavnernes næste opgave er på søndag, hvor Brøndby gæster Parken.

Mere om kampen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig