ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Officielt:
Everton skriver under med James Rodriguez

Af Raymund Nelausen

Everton fortsætter oprustningen til den kommende sæson, da de nu har sikret sig James Rodriguez fra Real Madrid, som bliver genforenet med sin tidligere manager Carlo Ancelotti.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af sommerens mest overraskende handler er nu en realitet, da Everton har skrevet under med James Rodriguez fra Real Madrid. Det er ikke blevet meldt ud, hvor meget Rodriguez har kostet Merseyside-klubben, men det skulle angiveligt være 180 millioner ifølge flere engelske medier.

James Rodriguez har de seneste sæsoner spillet for Real Madrid og Bayern München, og flere betegner skiftet som et trin ned for colombianeren. Han har dog haft det svært, og spillede eksempelvis kun 14 kampe for Real Madrid i sidste sæson, så det er en spiller, der skal genfinde sit tidligere niveau.

Det bliver i tæt samarbejde med Carlo Ancelotti, og de har et godt forhold til hinanden. Det er nemlig tredje gang, at de to parter skal arbejde sammen, da Ancelotti tidligere har trænet Rodriguez i både Real Madrid og Bayern München.

Indtil videre har Everton og James Rodriguez to år til at gøre colombianeren til en storspiller igen, da det er længden på Rodriguez kontrakt med Premier League-klubben, og hovedpersonen glæder sig til det.

- Jeg er virkelig glad for at være en del af denne fantastiske klub, som er en klub med så meget historie, og sammen med en manager, der kender mig rigtig godt, udtaler James Rodriguez til Evertonfc.com.

Rodriguez er Evertons anden store signing i dette transfervindue, da de tidligere hentede brasilianske Allan hos Napoli.

Mere om James Rodríguez

Mere om Real Madrid

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik