Fodbold nyheder

Adama Traore sendt hjem fra landsholdslejr

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Spanierens tid i den spanske landsholdslejr blev en kort fornøjelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den hurtigløbende spanier, Adama Traore, stod til at få sin debut for det spanske landshold, når de søndag aften møder Ukraine i en Nations League-kamp. Det bliver så ikke til alligevel. Sent lørdag aften blev han sendt hjem fra den spanske landsholdslejr, da man fandt antistoffer mod coronavirus i hans blod efter en test.

Wolves-spilleren var i forvejen mødt senere ind til landsholdet, da han tidligere blev testet positiv for coronavirus. Da han så efterfølgende blev testet negativ for virussen, rejste han til Spanien for at tilstøde sig landsholdet. Men det blev en kort fornøjelse.

UEFA anbefaler, at spillere hvis tests der ikke er negative, ikke deltager i kampene, for ikke at udsætte hverken spillere eller trænere for unødig risiko og derfor har det spanske landshold i sammenråd med UEFA valgt, at Traore ikke skal deltage i søndagens opgør.

Mere om Adama Traoré

Mere om Wolverhampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG