Fodbold nyheder

Higuain og jagten på en ny klub

Af Henrik Varbøl Andersen

Argentineren er ifølge rygter færdig i Juventus, og han skal nu ud og lede efter en ny arbejdsgiver.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gonzalo Higuain har spillet færdig i Juventus efter Andrea Pirlo har taget over som træner i klubben, vhis man skal tro rygtebørsen. Argentineren skal nu efter 149 kampe for klubben ud og finde en ny arbejdsgiver. Mediet 90min giver deres bud hvilke fem klubber der kunne være interesserede i angriberen.

1. Tottenham med manager Jose Mourinho i spidsen. De to har arbejdet sammen i Real Madrid, og Mourinho var tæt på, at hente argentineren med til Manchester United da han var der. Tottenham skulle netop være på udkig efter en spiller der kan aflaste Harry Kane.

2. Wolverhampton nævnes som den anden engelske mulighed. Mest af alt fordi klubben ikke har så mange kvalificerede angribere udover mexicanske Raul Jimenez. Dog mener 90min, at det ikke taler til Higuains fordel, at han ikke er portugiser, som er manager Nuno Espirito Santos foretrukne spillere.

3. En karriere-slutning i Major League Soccer i USA kunne også være en mulighed for angriberen. Som så mange før ham, kunne han måske fristes af at slutte karrieren af med en sæson eller to i USA.

4. Angriberens tidligere klub i Argentina River Plate kunne også være den mere realistiske endestation for ham. Her ville han kunne bidrage til den evige rivalisering med Boca Juniors, og måske netop være manden der kunne give River Plate fodbold-herredømmet tilbage i det fodbold gale land.

5. Newcastle United er det sidste lidt vilde bud. Den Saudi Arabiske overtagelse af klubben faldt til jorden. Klubben har dog lovet sine fans nogle store tilføjelser til truppen, og mon ikke Higuain kunne passe på sådan en.

Det formentlig mest realistiske bud på en ny arbejdsgiver menes dog klart at være River Plate, så Higuain kan slutte karrieren af, der hvor den for alvor tog fart.

Mere om Gonzalo Higuaín

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik