Fodbold nyheder

Officielt:
Southampton køber Vestergaard-konkurrent

Af Troels Drasbech

Danske Jannik Vestergaard får ny konkurrence i midterforsvaret.

Jannik Vestergaard scorer sit første Premier League-mål i Southamptons 1-1-kamp hjemme mod Manchester United 2019
Jannik Vestergaard scorer sit første Premier League-mål i Southamptons 1-1-kamp hjemme mod Manchester United 2019Ritzau-Scanpix

Southampton har bekræftet købet af forsvarsspilleren, Mohammed Salisu - beløbet ligger i omegnen af 90 millioner kroner, og han bliver hentet fra spanske Valladolid.

Det er den sydengelske klubs andet køb i transfervinduet, hvor Kyle Walker-Peters blev det første for små 100 millioner kroner - Salisu kommer bl.a. til at kæmpe om startpladserne i midterforsvaret med danske Jannik Vestergaard.

- Det er en rigtig god følelse at være Southampton-spiller. Jeg er meget glad for at blive en del af klubben, og jeg ser frem til at starte her. Det er en rigtig god klub for mig til at udvikle mine evner og til at lære meget som ung spiller, udtalte Salisu ifølge Daily Mail.

Salisu var kædet sammen med en række klubber efter en imponerende sæson i LaLiga, hvor Southampton blev klubben, der udløste spillerens frikøbsklausul. Den 22-årige forsvarsspiller fik 31 liga-kampe, og var en nøglefigur i klubbens imponerende placering som det syvende bedste forsvar i LaLiga - Valladolid endte sæsonen på 13. pladsen.

Mere om Southampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik