Fodbold nyheder

Bayern-træner til Thiago:
Tag til Premier League

Af Nicolai Christensen

Bayern Münchens træner Hansi Flick mener, at et skifte til Premier League ville være ideelt for Thiago.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thiago Alcantara ser ud til at forlade Bayern München denne sommer efter syv år i det tyske, og mediet Sky in Germany har meldt Liverpool og City interesserede i den 29-årige spanier. Bayerns træner Hansi Flick har i et interview med Sport Bild udtalt sig om Thiagos situation.

- Thiago spillede for Barcelona og syv år for Bayern München. Han vil have en ny udfordring, som i min mening skulle være Premier League, lød det fra Flick til Sport Bild.

- Han er en meget vigtig spiller for os, som giver holdet noget specielt, og vi er nødt at erstatte ham med den samme kvalitet.

Som skrevet så er den dygtige spanier efterhånden blevet 29 år, som også er noget Flick, mener spiller ind.

- Thiago er 29 nu og så snart at ”3” kommer frem ved alderen, bliver det sværere at finde en topklub i Europa, så vi er nødt til at sætte os ind i hans sted. Han har været i en topklub i Spanien, en topklub i Tyskland, så måske kunne han tænke sig at komme til en topklub i England.

Thiago har i sin tid hos Bayern spillet 252 kampe, og vundet utallige titler, men han mangler dog en Champions League-titel, han dog har mulighed for at vinde i denne sæson.

Mere om Thiago Alcântara

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik