Fodbold nyheder

Arsenal-stjerne på vej til Juventus?

Af Nicolai Christensen

Juventus skulle angiveligt være interesseret i Arsenals Alexandre Lacazette, og vil være villige til at tilbyde penge plus en spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alexandre Lacazette skiftede i 2017 til Arsenal fra Lyon, hvor han sidenhen har scoret 48 gange i alle turneringer. Lacazette har efter corona-genopstarten vist sig godt frem, og nu skulle Juventus ifølge det engelske medie The Athletic, være ved at gøre et bud klar på franskmanden.

Juventus har flere gange i denne sæson manglet en angriber i opspillet, og der skulle de have udset 29-årige Lacazette som en løsning. Ifølge mediet så skulle de være klar til at tilbyde en sum penge plus enten Gonzalo Higuain, Douglas Costa eller Christian Romero i forsøget på at få franskmanden til det italienske.

Arsenal-manager Mikel Arteta har været glad for Lacazettes præstationer siden han tog over, men det lader også til, at Arteta vil overveje at sælge ham, for at få et større transfer-budget. Lacazette har to år tilbage af sin kontrakt med ”The Gunners”, hvor han ifølge medierne tjener omkring 1,4 mio. kroner om ugen.

Lacazette har i denne sæson scoret 10 mål i 30 optrædener i Premier League for Arsenal, men specielt hans spil med ryggen til mål har høstet ham store roser fra Arsenals spanske manager.

Mere om Alexandre Lacazette

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik