Fodbold nyheder

Håland om Dortmund-talent:
Han er bedre end mig

Af Raymund Nelausen

Erling Håland har været ude og rose den blot 15-årige Youssoufa Moukoko. Han mener, at Moukoko er bedre, end da Håland selv var 15 år. Og tyskerens mål-statistik beviser det.

Article image
Ritzau-Scanpix

Borussia Dortmund har mange unge spillere i truppen, men en af de mest spændende talenter mangler stadig at få debut. Nye regler i Bundesliga har dog medført, at Youssoufa Moukoko allerede kan få debut, når han fylder 16 år til november. Og det er altså en spiller, der kan få nettet til at blafre.

Moukoko har i denne sæsons U19-Bundesliga scoret hele 34 mål på 20 kampe, og sæsonen før scorede han 45 mål. Det er et stort talent, som også har gjort indtryk på Dortmunds Erling Håland på klubbens træningslejr.

- Moukoko er meget bedre end mig, da jeg var på hans alder. Jeg har aldrig set en så god 15-årige i mit liv, udtaler Erling Håland.

Youssoufa Moukoko er født i Cameroun, men har tysk statsborgerskab. Han har i mange år været udråbt som et sensations-talent, da han på alle ungdomsniveauer har været ustyrlig foran målet. Forhåbningerne er store til Moukoko, og han har da også allerede en fordel i forhold til Erling Håland.

- Hans fordel er, at han allerede spiller for Dortmund i en alder af 15 år. Da jeg var på hans alder, der spillede jeg stadig hjemme i min hjemby Bryne.Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik