Fodbold nyheder

Er Zanka på vej hjem til Superligaen?

Af Henrik Varbøl Andersen

Måske bliver den danske liga beriget med en stor profil i næste sæson, hvis man skal tro på rygterne.

Article image
Terkelsen-Medier

Mathias ”Zanka” Jørgensen kan være på vej hjem til Superligaen og FC København ifølge Ekstra Bladet, som skriver at de tyrkiske medier Daily Sabah og Hürriyet citerer TRT Spor for at forhandlingerne allerede er i gang mellem Fenerbache og de danske sølvvindere.

Efter en tur i engelske Huddersfield røg Zanka til tyrkiske Fenerbache, hvor han har haft en svær tid. I denne sæson var han lejet ud til Fortuna Düsseldorf i den tyske Bundesliga. Nu er han tilbage i Fenerbache, som dog hellere vil se hans hæl end tå.

Ekstra Bladet skriver desuden, at Fenerbache er parate til at lade Zanka gå hvis FC København er parate med en indtil videre ukendt sum penge. Det vil i givet fald være tredje gang, Zanka optræder hos ”Løverne”. Første gang var da han brød igennem som ungt talent, og anden gang var det, da han blev hentet hjem fra et mislykket ophold hos PSV Eindhoven i Holland.

Det er ikke lykkede at få en kommentar til forhandlingerne fra FC København eller Mathias ”Zanka” Jørgensen selv. Han har dog tidligere nævnt, at han gerne vil slutte karrieren i FC København, og med sine 30 år er det måske nu, han skal starte det kapitel.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik