Sevilla - Roma

Europa: Europa League
Sevilla Reguilón (22), Y. En-Nesyri (44)
Schauinsland-Reisen-ArenaFuld tid2-0
Roma G. Mancini (90)
LineupReferat

Sevilla slår Roma i ”finale”

Af Raymund Nelausen

Sevilla vandt her til aften 2-0 over Roma i et opgør, hvor italienerne lignede et hold, der allerede var taget på sommerferie.

Article image
Ritzau-Scanpix

I modsætning til de andre ottendedelsfinaler nåede Sevilla og Roma ikke at spille det førsteopgør grundet udbruddet af Covid-19. De blev derfor nødt til at spille en afgørende kamp, hvor vinderen ville gå videre til kvartfinalen i Europa League.

Det var spanske Sevilla, som trak sig sejrrigt ud af den lille ”finale”, da de slog Roma med 2-0. Efter 21 minutter scorede Reguilon et fantastisk mål efter at have driblet forbi to italienere. Et imponerende drev af den unge venstreback, som viste, hvorfor flere klubber er interesseret i lejesvenden fra Real Madrid.

Få minutter før pausen gjorde Sevilla det til 2-0 efter en omstilling. Det hele startede på egen banehalvdel, hvor Sevilla-forsvaret stoppede Edin Dzeko, og der blev derefter sendt en lang aflevering i dybden til Lucas Ocampos.

Roma-forsvarsspillerne kunne ikke følge med, og efter en god aktion lagde Ocampos bolden ind i fødderne på Youssef En-Nesri, som uden problemer kunne gøre det til 2-0.

Det italienske hold havde ikke klassen til at give Sevilla modstand, og så i lange perioder tunge ud. De var tæt på at komme bagud 3-0, da Jules Kounde headede bolden ind bag Pau Lopez i Roma-målet. I samarbejde med VAR dømte dommeren dog for offside, og Roma slap med skrækken. Fiaskoen blev total i dommerens overtid, da Gianluca Mancini fra Roma fik et rødt kort efter at have givet en albue.

Kampen endte 2-0 til Sevilla, og de avancerede dermed videre til kvartfinalen i Europa League. Her skal de møde vinderen af opgøret mellem Olympiacos og Wolverhampton, der bliver spillet senere i aften.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik