Fodbold nyheder

Barcelona med svært valg - Suarez eller Lautaro?

Af Nicolai Christensen

Barcelona har længe været meldt interesseret i Inters Lautaro Martinez, men de seneste forlydender går på, at Barcelona ikke har råd til at have både Suarez og Lautaro.

Article image
Ritzau-Scanpix

For at kunne få plads til Lautaro Martinez, som Barcelona i en længere periode har været meldt interesseret i, så er de nødsaget til at sælge deres uruguayanske-angriber Luis Suarez. Det er noget som klubbens præsident Josep Bartomeu i weekenden, var ude og fortælle om i et længere interview med SPORT.

- Barca har talt med Inter omkring Lautaro over de sidste par uger, men samtalerne er blevet sat på standby via gensidig enighed. Den nuværende situation tillader ikke store transfer-summer, lød det fra Bartomeu.

- Hvis denne her globale situation ikke ændrer sig, vil der ikke være nogen fans, intet museum, ingen butikker og penge vil blive ved med at blive tabt. Det tvinger os til at være meget påpasselige i vores ledelse. Vi må vurdere hvilke investeringer, som er nødvendige, og hvilke der kan vente.

Der er sidenhen blevet lavet lister med spillere, som det ventes, at den catalanske storklub vil forsøge at sælge, for at kunne tjene penge. I en rapport fra Mundo Deportivo blev det meldt, at Barca skal tage valget mellem ”uruguayaneren eller argentineren”.

Om det får dem til at sælge Suarez, er stadig uvist, det er dog en spiller, der flere gange har udtalt, at han ikke har nogen intentioner om at forlade Barcelona, før hans kontrakt udløber i sommeren 2021. Suarez er den tredje mest scorende i Barcelonas historie, og vil være vanskelig, for Lautaro at skulle erstatte ift. mål.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik